Dunnewolt kiest voor textiel in eigen beheer

Image: 
23.04.2018
Begin 2018 heeft Dunnewolt een nieuw atelier geopend. Vanwege de grote vraag naar sorteer- en transportsystemen in binnen- en buitenland, heeft de onderneming besloten om de productie van waszakken op zich te nemen. Hierdoor is het gehele proces van ontwerp, productie en service in eigen beheer.
 
Dunnewolt staat bekend om zijn geavanceerde, betrouwbare en computergestuurde sorteer- en transportsystemen voor de commerciële en industriële wasserijen. Sinds 2005 is het onderdeel van de Railtechniek van Herwijnen groep. De klantenportfolio bestaat niet alleen uit de meeste Europese landen, maar ook in landen zoals Canada, Australië, De Verenigde Staten en Japan zijn er Dunnewolt systemen te vinden.
 
Het gemak van één partij. 
 
Dunnewolt staat zijn klanten bij vanaf het ontwerp tot aan de productie en service. Het produceren van waszakken was de enige schakel dat ontbrak in het totale proces. De waszakken die gebruikt worden in de systemen van Dunnewolt worden sinds begin 2018 gemaakt in een eigen atelier. Door het gehele productieproces in eigen beheer te behouden, kan de onderneming een scherpe levertijd garanderen. Daarnaast is het de flexibiliteit ten goede gekomen, wat het bedrijf de mogelijkheid geeft om snel te kunnen schakelen.